Ofte stilte spørsmål

Bli med på spenningen hver onsdag kveld 20:30 når TV Vest sender sin populære TV-bingo. Med flotte gevinster og hyggelig selskap er dette en morsom aktivitet for venner og familie. Les videre for å finne ut hvordan du kan delta, vinne og få svar på spørsmål.

Hvor kan jeg kjøpe bingohefter
i butikk?

Vi samarbeider med både Pizzabakeren, Circle K og Stavanger Dyrebutikk, du kan kjøpe hefter fysisk https://www.tvvbingo.no/utsalgssteder/

Pizzabakern:
Austrått
Bryne
Egersund
Gausel
Gosen
Hundvåg
Jørpeland
Klepp
Lura
Madlaveien
Opstad
Sola
Stangeland
Storhaug
Tasta
Tau
Vigrestad
Øksnevad

Circle K: 
Egersund
Forus
Hana
Storhaug (Haugesundsgata)
Hinna
Hommersåk
Klepp
Lura
Nærbø
Tau
Tjelta
Vikeså
Lagårdsveien
Jørpeland
Hana
Randaberg
Åsedalen
Ålgård

Jeg vant!
Hvordan sender jeg inn bingohefter?

Du sender inn vinnerkuponger du har kjøpt på Pizzabakeren, Cirkle K eller har printet  ut på mail via e-post.

Slik gjør du:
Først fyller du ut framsiden på kupongen på vanlig vis med navn, telefonnummer, postnr og kontonummer.
Ta så et bilde av framsiden på kupongen, det er viktig at datostempelet viser. (dersom det er fra et hefte kjøpt i butikk)
Ta så bilde av siden du vant på.

I e-posten skriver du;
 Navn, telefonnummer og hvilket spill (og rekke du har vunnet på)  og kontonummeret ditt.
Legg ved de to bildene i e-posten.
Send e-posten til bingo@tvvest.no

Når er gevinsten min på konto?

Oftest betaler vi ut premier torsdag og de kupongene som har kommet inn til oss innen torsdag morgen kl 09 blir da tatt med. Premien vil du da som regel ha på konto fredag. Kuponger som kommer inn senere på torsdagen blir ofte ikke registrert før en senere dag.

Av og til hender det at vi som jobber med Bingo må gjøre andre arbeidsoppgaver torsdager. Utbetaling av premier skjer da oftest på mandag og du vil ha gevinsten på konto tirsdag. 

Dessverre hender det en sjelden gang at e-poster forsvinner i et «søppelpostfilter» hos Microsoft eller nettleverandør. Har du sendt inn kupongen din på e-post og ikke har premien på konto senest fredag uken etter du vant så skyldes dette nesten alltid at mailen ikke har nådd fram til oss. Prøv da å sende den på nytt og skriv da gjerne at du alt har sendt denne inn tidligere.

Det er veldig fint om du sender alle spørsmål angående premieutbetalinger til oss på e-post framfor å ringe. Da er du sikker på at beskjeden din kommer korrekt fram til de som jobber med TVV bingo. Det sparer  oss for mye tid og det vil også gå raskere å ordne opp i problemet.

Hvor kan man se TVV Bingoen?

Trekning på TV Vest ser du på
Altibox, Telia, Telenor, RiksTV.

Du kan også streame bingoen live fra nettsiden.
Vi har også app til AppleTV og Samsung*

Hva er premiene?

JACKPOT (Fra og med 17.08.2023)

Vår jackpot er på 10 000,- 

Får man 3-rekkers bingo på tallene 11,22,33,44,55,66,77 så vinner man denne. Den kan kun vinnes EN gang per spilleomgang og erstatter den vanlige premien. Dersom flere får bingo på samme tall deles premien. 

SUPERJACKPOT 

Vår superjackpot er på opptil 100 000,- Følg med på TV Vest for å finne ut eksakt hvor stor den er hver uke.   

Får man 3-rekkers bingo på tallet 88 så vinner man Superjackpot. Den kan kun vinnes EN gang per spilleomgang og erstatter den vanlige premien. Dersom flere får bingo på samme tall deles premien.  

Alle bingoer må være ringt inn seneste ved avslutningen av trekningen. 

Hva er premiene? - Alle premier er skattefrie!

Hovedspillet

Spill 1

1 rekke: kr. 400
2 rekker: kr. 600
3 rekker: kr. 1000

Spill 2
1 rekke: kr. 400
2 rekker: kr. 600
3 rekker: kr. 1500

Spill 3

1 rekke: kr. 400
2 rekker: kr. 600
3 rekker: kr. 2000

Spill 4
1 rekke: kr. 400
2 rekker: kr. 600
3 rekker: kr. 3000

Tilleggs-spillet

Gullfisk har tre premier, men høyere gevinster.

1 rekke: kr. 1000
2 rekker: kr. 3000
3 rekker: kr. 6000

Hvem står bak TV Bingo?

TVV Bingo drives av TV Vest Rogaland og bingoen har nå eksistert i over 7år.

Vi har betalt ut over 7,5 millioner så langt og vi sender TV Bingo fra vårt eget studio i Haugesundsgata 7D, 4014 i Stavanger.

TV Vest AS
Org. Nr 914 080 290 – tlf 400 01 730

Møt menneskene som jobber der

Nye endringer i TVV bingo f.o.m 23.08.2023

Nye endringer i lovverket:

Forskrift om pengespill gjør at vi ikke kan ha konkurranser, eller gi rabatter ved kjøp av bingohefter lengre. (§ 11. Forbud mot enkelte virkemidler)

På grunn av nye strengere krav fra Lotteritilsynet så har ikke TV Vest for tiden mulighet til å selge hefter via vår nettside. Men fortvil ikke. Du får kjøpt de samme heftene som du fikk kjøpt av oss om du logger inn på radiobingo.no og velge «TVV Bingo». Der vil du både kunne laste ned og printe ut hefter eller spille på skjerm. Husk at du må opprette en konto der for å kunne kjøpe og motta hefter. Med en slik konto har du alltid tilgang og oversikt over heftene dine. Du vil også ha oversikt over alle kjøp du har gjort der. Om du heller vil ha et fysisk hefte så kan du kjøpe disse hos Circle K og på de fleste Pizzabakerne.

BINGOTIPS!

BINGOTIPS 1 

Sliter du med å finne tallet på kupongen raskt nok? I så fall er det ofte fordi du ikke har lagt merke til at tallene på kupongen er systematisk fordelt i loddrette rekker ut fra hvor store de er. I den første loddrette kolonnen finner du de laveste tallene, og i den siste finner du tallene opp mot 90. Så om for eksempel tallet 30 blir lest opp så vet du at du vil finne dette i den tredje loddrette rekken.  

BINGOTIPS 2 

Har du gått glipp av et tall eller er usikker på om et tall er trukket? Da kan du finne dette på skjermen under trekningen. Da står nemlig alle tall som er trukket så langt på skjermen i den rekkefølgen de ble trukket i.  

På denne skjermen vil du også finne annen nyttig informasjon. Til høyre for tallet som akkurat er trukket vil du kunne finne ut hvor mye penger du kan vinne på de ulike rekkene i spillet og hvilken rekke en akkurat nå spiller om. Fargen bak premiesummen markerer hvilken rekke en nå spiller om. 

BINGOTIPS 3 

Når du har fått en bingo som du skal ringe inn så prøv å gjøre dette så raskt som mulig. Venter du med dette må du stå lengre i telefonkø og det vil ta lengre tid før vi kommer i gang med neste rekke. 

Mens du venter i telefonkø så legg merke til firkanten på skjermen som vi som regel viser når vi stopper trekningen. Her ser du de siste trukne tallene. Det sist trukne tallet står øverst og så de fire tallene som ble trukket før dette. Dersom det alt er annonsert at en annen spiller har hatt bingo på et tall som ble trukket før ditt så trenger du ikke å bruke tid på å stå i telefonkø.   

BINGOTIPS 4 

Når du har bingo og har ringt oss så vil du bli spurt om to ting. Det ene er hvilket tall som utløste bingoen. Så prøv å huske hva som var det siste tallet du krysset av som utløste bingoen din. I tillegg vil du bli spurt om kontrollnummeret ditt som vi trenger for å sjekke at bingoen din er korrekt. Dette finner du som regel til venstre for firkanten du fikk bingo i. Dersom du ikke har dette klart når du ringer inn så hjelper vi deg så klart med å finne det ut, men jo flere som har dette klart når de ringer inn jo raskere kommer en i gang med neste rekke.